Royal Torarica

Dining & Entertainment 

Restaurant en Terras
Uw dag begint al goed met het uitgebreide ontbijt dat in ons restaurant geserveerd wordt.Het ontbijt is erg gevarieerd en u zult genieten van de overvloed aan keuzes die de chef-kok u voorschotelt. Verse Surinaamse sappen, Surinaams fruit, verse broodjes en belegsoorten of pancakes en andere internationale lekkernijen doen uw smaakpupillen verlangen naar meer.

Ook een voortreffelijke lunch kunt u nuttigen in ons restaurant met overdekt buitenterras. De lunch bestaat uit een ruim scala aan heerlijke gerechten uit de internationale cuisine met Surinaamse accenten.

‘s Avonds wordt ons rustieke en sfeervolle restaurant omgetoverd tot dé locatie voor fine dining in Suriname. Onze open keuken biedt de chef-koks de mogelijkheid u hun fijne kunsten te tonen.

Overheerlijke amuses, superieure wijnen uit de regio van onze speciale wijnkaart, smaakvolle soepen en diverse hoogstaande en creatief bereide voor- en hoofdgerechten, met als sluitstuk de overheerlijke en met veel liefde gecreëerde desserts. Elk gerecht is een waar kunstwerk op zich.

Tijdens ontbijt, lunch en dinner worden lokale en internationale gerechten geserveerd.

Het restaurant biedt verschillende set-up mogelijkheden van casual dineren aan de bar tot formeel dineren in het restaurant. Op het terras kunt u genieten van de heerlijke ambiance in onze botanische tuin. 

LET OP NIET  DE JUISTE TAAL 

Friday Night BBQ

26 juli 2024 View all events
Loved by our guest