Torarica Community Fund

logo-tcf-kleur.png

Welkom bij het Torarica Community Fund: Waar Jouw Bezoek Meer Betekent Dan Je Denkt!

Sluit je aan bij ons om een verschil te maken dat harten raakt en levens verandert. Wanneer je ons bezoekt, reikt jouw steun verder dan alleen het genieten van een gedenkwaardige ervaring. Met elk bezoek word je een held voor de gehandicapte basketballers, die daardoor de kans krijgen om het spel van hun dromen te spelen. Je wordt een architect van hoop voor de studenten van Waaldijkcollege, door te helpen bij het renoveren en vormgeven van een betere toekomst voor hun onderwijs. En het belangrijkste is dat jij de reden wordt voor de stralende glimlach van de kinderen van Kinderhuis Betheljada.

Met jouw vrijgevigheid kunnen we momenten van vreugde creëren, dromen vervullen en een positieve impact hebben op de levens van degenen die het het hardst nodig hebben. Jouw donatie speelt een cruciale rol in het versterken van deze gemeenschappen en het bieden van de kansen die ze verdienen.

Samen kunnen we harten opbeuren, barrières doorbreken en geluk brengen aan degenen die vaak over het hoofd worden gezien. Wacht dus niet langer - doneer nu en maak deel uit van iets echt betekenisvols.

Sluit je bij ons aan om verhalen van hoop en liefde te schrijven. Jouw medeleven kan een wereld van verschil maken voor degenen die het het hardst nodig hebben. Samen bouwen we aan een betere toekomst - één hartverwarmend moment per keer.

Klaar om een verschil te maken? Stop een beetje liefde en steun in de collectebox bij een van de kassalocaties van de Torarica Group, en sluit je aan bij de hartverwarmende missie van het Torarica Community Fund.

 

De Stichting Torarica Community Fund (STCF) heeft ten doel het bestemmen van gelden ter bevordering van het toerisme in Suriname en het bieden van ondersteuning bij de ontwikkeling van specifieke sociale en educatieve projecten met een duurzaam karakter en wel in de meest ruime zin van het woord.

Het STCF hanteert algemene criteria voor de toekenning van donaties. Deze gelden voor álle donatieaanvragen. De aanvraag wordt in behandeling genomen als deze voldoet aan de volgende algemene criteria.

Algemene criteria

  • De aanvraag wordt ingediend door een nationale of internationale geregistreerde organisatie, stichting of vereniging
  • Het project komt ten goede aan het (inter) nationaal toerisme in Suriname
  • Het project valt binnen de voornoemde doelstelling van STCF
  • De organisatie die het project indient mag geen winstoogmerk hebben
  • Het project heeft een begin- en een einddatum in een projectplan

Het STCF geeft geen steun aan:

  • Het STCF geeft geen structurele steun en vult geen exploitatietekorten aan
  • Individuele aanvragers komen niet in aanmerking voor een donatie
  • Projecten met een religieuze of politieke doelstelling komen niet in aanmerking voor een donatie.
  • Aanvragen voor donaties ter ondersteuning van een fundraisingsactiviteit

Een donatie aanvragen bij het STCF kan via het online aanvraagformulier of een gedetailleerd projectplan insturen via e-mail naar communityfund@torarica.com.

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest