Over ons

Torarica Group, gevestigd aan de Mr. L. J. Rietbergplein #1, Paramaribo is opgericht op 10 juli 1962 en heeft als core business verkoop van kamers. Het merk ‘Torarica’ is één van oudste en sterkste merken binnen de hotel industrie in Suriname. Torarica is een dienstverlenende organisatie en richt zich op diverse doelgroepen binnen en buiten landsgrenzen. Momenteel bestaat Torarica Group uit drie hotels, te weten: 
Torarica Resort : werd geopend op 10 juli 1962 (130 kamers) 
Eco Torarica      : werd geopend op 23 december 1997 (122 kamers) 
Royal Torarica   : werd geopend op 23 december 2007 (105 kamers) 

De missie en visie van de Torarica Group luiden als volgt:

Missie: We share the best local experience in hospitality by entertaining and engaging with passion. 
 
Visie: Foster growth by being the traveler’s destination of choice, through building on our decades of experience as the local hospitality brand. 

De vier kernwaarden van de Torarica Group zijn: 
Exceptional Service 
Commitment 
Respect 
Teamwork & Passion 

Torarica Resort:

Torarica Resort is een tropisch vakantieparadijs waar je geniet van alles wat Suriname te bieden heeft. Wat dacht je van uniek entertainment, Surinaamse gerechten, wellnessfaciliteiten, comfortabele kamers en conferentiefaciliteiten? Allemaal langs de bekende Surinamerivier, dicht bij het bruisende uitgaans- en historisch centrum van Paramaribo. Dé ideale locatie voor zaken, ontspanning of een familievakantie in Suriname.

Eco Torarica:

Jouw kennismaking met de rijke koloniale geschiedenis van Paramaribo en Suriname begint in ons koloniale herenhuis. Hier ontvangen we je graag in onze knusse lounge, zodat je je meteen helemaal thuis zult voelen. Het koloniale herenhuis straalt rust uit, waardoor je vakantie in Suriname heerlijk ontspannen begint. Ben je op zoek naar een combinatie van avontuur, cultuur, rust en natuur? Dan is Eco Torarica de perfecte uitvalsbasis. Een gezellig en knus hotel om uitgerust af te reizen naar het avontuurlijke binnenland van Suriname.

Royal Torarica:

Royal Torarica is het meest exclusieve, luxe en prestigieuze hotel in hartje Paramaribo in Suriname. Authentieke Surinaamse luxe, een persoonlijke, warme gastvrije sfeer en een uitstekende service; dat is hoe Royal Torarica zich het beste laat omschrijven. Een hotel met de beste business faciliteiten voor zakenmensen, maar waar je ook als vakantieganger de overvloed aan luxe en rust vindt die je zoekt.

 

Taco Tuesday

28 mei 2024 Bekijk alle events

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest