Over ons

 

 Royal Torarica:

Royal Torarica is het meest exclusieve, luxe en prestigieuze hotel in hartje Paramaribo in Suriname. Authentieke Surinaamse luxe, een persoonlijke, warme gastvrije sfeer en een uitstekende service; dat is hoe Royal Torarica zich het beste laat omschrijven. Een hotel met de beste business faciliteiten voor zakenmensen, maar waar je ook als vakantieganger de overvloed aan luxe en rust vindt die je zoekt.

Torarica Resort:

Torarica Resort is een tropisch vakantieparadijs waar je geniet van alles wat Suriname te bieden heeft. Wat dacht je van uniek entertainment, Surinaamse gerechten, wellnessfaciliteiten, comfortabele kamers en conferentiefaciliteiten? Allemaal langs de bekende Surinamerivier, dicht bij het bruisende uitgaans- en historisch centrum van Paramaribo. Dé ideale locatie voor zaken, ontspanning of een familievakantie in Suriname.

 Eco Torarica (Tijdelijk gesloten):

Jouw kennismaking met de rijke koloniale geschiedenis van Paramaribo en Suriname begint in ons koloniale herenhuis. Hier ontvangen we je graag in onze knusse lounge, zodat je je meteen helemaal thuis zult voelen. Het koloniale herenhuis straalt rust uit, waardoor je vakantie in Suriname heerlijk ontspannen begint. Ben je op zoek naar een combinatie van avontuur, cultuur, rust en natuur? Dan is Eco Torarica de perfecte uitvalsbasis. Een gezellig en knus hotel om uitgerust af te reizen naar het avontuurlijke binnenland van Suriname.

GOING GREEN

Op 21 oktober 2019 heeft de Groep het keurmerk Green Key behaald. De Groep is het eerste bedrijf in Suriname dat gecertificeerd is in dit keurmerk. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

going-green.jpg

In totaal zijn er 13 criteria waar de Torarica Group aan voldoet. Naast het gebruik van milieuvriendelijke afhaalverpakkingen (Styrofoam vrij) en het aanbieden van biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke rietjes (indien de gast ernaar vraagt), hebben wij ook recyclingbakken om plastic afval in te zamelen. Alle etensrestjes zoals aardappelen, groenten en brood, worden dagelijks gedoneerd aan de dierentuin oftewel De Paramaribo Zoo. Het totale energie- en waterverbruik is in de afgelopen periode met 10% verminderd, alle menu’s zijn gedigitaliseerd middels QR codes. Hiernaast zijn wij er ook in geslaagd om 47% van alle gebruikte oliën en 10.936 kilogram aan plastic te recyclen. Bedrukt papier hergebruiken, het recyclen van printer cartridges, papierloze gastenbelevingsonderzoeken, de Torarica Group doet het allemaal.

Wij zullen altijd kennis en praktijken nastreven die kunnen leiden tot milieuvriendelijke en ecologische beslissingen, welke mee kunnen helpen in het beschermen van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

We kunnen ons geen wereld voorstellen zonder Groen! Alle stappen zijn belangrijk! Ga voor groen! Ga voor Green Key! Zorg voor ons milieu is een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. ” zegt Dave Boucke, General Manager van de Torarica Group

 

Loved by our guest