Projecten

Torarica Community Fund Launch

Wellness Day at Torarica Resort donation to Covid-19 ICU Health Care Workers from Academisch Ziekenhuisimg-9085-edit.jpg  img-9099-edit.jpg  

img-9106-edit.jpg  img-9119-edit.jpg

img-9123-edit.jpg  img-9128-edit(1).jpg

Project Huize Betheljada

Stichting Betheljada in Suriname biedt 24- uurs zorg en dagopvang aan kinderen met meervoudige beperkingen. De bewoners hebben ernstige verstandelijke en lichamelijke beperkingen, vaak ook zintuigelijke uitdagingen, epilepsie en beperkte communicatiemogelijkheden. Sinds de oprichting in 1979 groeit de behoefte aan deze zorg voortdurend.

Sinds 1998 biedt Betheljada dagopvang aan ongeveer 20 kinderen. Op de dagopvang wordt dagelijks zorg verleend, en worden activiteiten aangeboden om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren, zoals wandelen, snoezelen, muziek, voorlezen en dansen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast is er een samenwerking met Eco Torarica, waar de bewoners van Huize Betheljada wekelijks naartoe wandelen om te genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Renovatie van de lift

Het Torarica Community Fund staat op het punt om een levens veranderend project te lanceren: de renovatie van de lift. We zetten ons volledig in om fondsen te werven voor dit initiatief. De renovatie van de lift is van cruciaal belang, omdat het de mobiliteit van kinderen met meervoudige beperkingen aanzienlijk zal verbeteren. Hierdoor ervaren ze een grotere onafhankelijkheid en kunnen ze deelnemen aan educatieve en recreatieve sessies. Dit verbetert niet alleen hun levenskwaliteit, maar vergemakkelijkt ook het werk van zorgverleners. Uw bezoek is belangrijker dan u denkt!

Project A.L Waaldijkcollege

Het A.L waaldijkcollege is oorspronkelijk opgericht ter bevordering van de emancipatie van Suriname. De school begon als de eerste huishoudschool in het land, maar heeft zich aangepast aan de veranderende tijden en de behoeften van de leerlingen. De school biedt beroepsgerichte opleidingsrichtingen aan: Facilitaire dienstverlening, Horeca, Mode creatie en commercie, Zorg en Welzijn. Het doel is om de leerlingen voor te bereiden om een waardevolle bijdrage te leveren aan de Surinaamse samenleving. Dit aan de hand van de kernwaarden: geëmancipeerd, zelfstandig, creatief, praktijkgericht, persoonlijk en betrouwbaar.

Renovatie van de faciliteiten

Met behulp van het Torarica Community Fund streven we ernaar financiële middelen te verzamelen voor renovatieprojecten. Ons doel beperkt zich niet alleen tot het vernieuwen van het gebouw, maar ook het verschaffen van meubilair en andere benodigdheden, zodat de leerlingen in een aangename omgeving kennis kunnen opdoen. U kunt vandaag nog doneren en een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van deze leerlingen. Uw bezoek is belangrijker dan u denkt!

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events

Taco Tuesday

25 juni 2024 Bekijk alle events

Orchid's Blooming

29 juni 2024 Bekijk alle events

Eco Baka'na Grill

29 juni 2024 Bekijk alle events

Eco Sranan Moksi Patu

30 juni 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

05 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest