Poku

Ervaar de schijnwerpers bij Torarica Group!

Ben je gepassioneerd door muziek? Of je nu een ervaren artiest bent of net aan je reis begint, we horen graag van je! Bij Torarica Group zijn we toegewijd aan het bieden van een platform voor muzikanten, DJ's en bands om hun talent te tonen en in contact te komen met het publiek.

Als onderdeel van onze toewijding aan het bevorderen van creativiteit en samenwerking, zijn we verheugd de lancering aan te kondigen van onze nieuwe campagne om ons entertainmentaanbod uit te breiden. Dit is jouw kans om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap van artiesten en je talent naar een hoger niveau te tillen.

Dien een 3-minuten audio- of videopresentatie in waarin je je vaardigheden en ervaring in de kunsten laat zien. Of je nu solo optreedt of deel uitmaakt van een groep, we verwelkomen artiesten van alle achtergronden en stijlen.

Sluit je aan bij ons en grijp de kans om te schitteren op ons podium! Bij Torarica Group geloven we in het koesteren van talent en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor zowel artiesten als publiek.

Mis deze ongelooflijke kans niet om deel uit te maken van iets speciaals. Registreer nu via de onderstaande link en laat je talent voor zich spreken.

Torarica Group - Waar talent groeit en samenwerkingen tot bloei komen.

version-0-1-3.jpg

Geef je vandaag nog op!

Registreer hier!

Taco Tuesday

28 mei 2024 Bekijk alle events

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest