Local Discount

"De Local Discount" is een initiatief dat in het leven is geroepen om onze gewaardeerde gemeenschapsleden te ondersteunen die worden geconfronteerd met de uitdagingen van de huidige economische situatie. Onze missie is om een tastbare bijdrage te leveren aan het welzijn van de gemeenschap door hen de kans te bieden om gebruik te maken van onze diensten tegen sterk gereduceerde tarieven.

In een tijd waarin financiële druk en economische onzekerheid velen overweldigen, streven wij ernaar om een bron van verlichting te zijn. Wij begrijpen dat toegang tot essentiële diensten van groot belang is voor de dagelijkse levenskwaliteit. Daarom willen wij ervoor zorgen dat deze diensten voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht hun financiële situatie.

De missie van Torarica met de 'Local Discount' gaat verder dan kortingen en aanbiedingen. Het gaat om het bouwen van een gemeenschap waarin iedereen kan gedijen, het ondersteunen van lokale groei en ontwikkeling, en het versterken van de banden tussen Torarica en de lokale bewoners. Samen streven we naar een welvarender en inclusiever toekomstbeeld voor onze regio.

Wij geloven dat ons succes nauw verbonden is met de welvaart en het welzijn van de mensen om ons heen. Daarom willen we benadrukken dat wij willen dat locals niet alleen onze gasten zijn, maar ook deel uitmaken van The Group, onze identiteit, en onze toekomst.

De details van de korting zijn als volgt:
• 25% korting op kamer tarieven
• 10% korting op F&B (Met uizondering van weekenden en nationale feestdagen op
items van het Pool Terras)

Bovengenoemde kortingen zijn van toepassing op de diensten van alle 3 hotels, maar niet in
combinatie met andere specials zoals:
• Rooms Specials (Weekend Package, Honeymoon Package & Summer Vibes etc.)
• F&B Events en Specials (Lime Deal, Torarica BBQ, Eco Brunch etc.)
De local discount is vooralsnog geldig tot en met 15 december 2023.

Het is essentieel om te benadrukken dat gasten bij het inchecken een geldige Surinaamse
identiteitskaart of bewijs van ingezetenschap (bijvoorbeeld een verblijfsvergunning of
werkvergunning) moeten tonen. Deze zal vervolgens worden geverifieerd door de aanwezige
bedieningsmedewerker of supervisor bij de receptie of in het restaurant.

Loved by our guest