Dining & Entertainment

Met onze kennis van gastvrijheid en inspanning streven we ernaar elk bezoek van onze gewaarde gasten onvergetelijk te maken. Wij gaan altijd de extra mijl voor onze gasten met betrekking tot onze dienstverlening. Daarnaast verrassen we onze gasten regelmatig met onze menu’s door innovatief en verfrissend te blijven in ons aanbod.

 

Royal Torarica

verheerlijke amuses, superieure wijnen uit de regio van onze speciale wijnkaart, smaakvolle soepen en diverse hoogstaande en creatief bereide voor- en hoofdgerechten, met als sluitstuk de overheerlijke en met veel liefde gecreëerde desserts. Elk gerecht is een waar kunstwerk op zich.

Meer informatie

Het restaurant biedt verschillende set-up mogelijkheden van casual dineren aan de bar tot formeel dineren in het restaurant. Op het terras kunt u genieten van de heerlijke ambiance in onze botanische tuin.

Torarica Resort

In Torarica Resort kunt u kiezen uit een ruime keuze aan eetgelegenheden. De Plantation Room heeft een zeer gevarieerd menu met heerlijke lunch en diner gerechten. U kunt er ook voor kiezen uw maaltijd op het poolterras of in één van onze Cabana’s te nuttigen waar u mooi uitzicht heeft op ons zwembad en tropische tuin.

 

Meer informatie

Eco Torarica

Voor een lekker ontbijt, lunch of diner hoeft u niet ver weg te zijn. Iedere ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met een ruim assortiment aan lekkernijen, gelegen in de Riverside hut middenin onze tropische tuin. U heeft gegarandeerd een goede start van de dag.

 

Meer informatie

Taco Tuesday

28 mei 2024 Bekijk alle events

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest