Shine

 

 Royal Torarica:

Royal Torarica is het meest exclusieve, luxe en prestigieuze hotel in hartje Paramaribo in Suriname. Authentieke Surinaamse luxe, een persoonlijke, warme gastvrije sfeer en een uitstekende service; dat is hoe Royal Torarica zich het beste laat omschrijven. Een hotel met de beste business faciliteiten voor zakenmensen, maar waar je ook als vakantieganger de overvloed aan luxe en rust vindt die je zoekt.

Torarica Resort:

Torarica Resort is een tropisch vakantieparadijs waar je geniet van alles wat Suriname te bieden heeft. Wat dacht je van uniek entertainment, Surinaamse gerechten, wellnessfaciliteiten, comfortabele kamers en conferentiefaciliteiten? Allemaal langs de bekende Surinamerivier, dicht bij het bruisende uitgaans- en historisch centrum van Paramaribo. Dé ideale locatie voor zaken, ontspanning of een familievakantie in Suriname.

 Eco Torarica:

Jouw kennismaking met de rijke koloniale geschiedenis van Paramaribo en Suriname begint in ons koloniale herenhuis. Hier ontvangen we je graag in onze knusse lounge, zodat je je meteen helemaal thuis zult voelen. Het koloniale herenhuis straalt rust uit, waardoor je vakantie in Suriname heerlijk ontspannen begint. Ben je op zoek naar een combinatie van avontuur, cultuur, rust en natuur? Dan is Eco Torarica de perfecte uitvalsbasis. Een gezellig en knus hotel om uitgerust af te reizen naar het avontuurlijke binnenland van Suriname.

 

Meest zakelijke en luxueus hotel van Suriname.
De ideale locatie voor zaken, ontspanning en familie vakanties.
Een authentiek Surinaams hotel in een tropische omgeving.
Loved by our guest