Torarica - SLM Cross Promo

Switch to English

Door de uitbraak van het COVID-19 virus is Suriname momenteel niet toegankelijk voor toerisme.

Helaas, vanwege de reisbeperkingen en veiligheidsmaatregelen, zijn wij bij de Torarica Group op dit moment niet in staat om u als onze gast te verwelkomen om onze hotels, resort faciliteiten en de warmte en vriendelijkheid van ons personeel te ervaren!

Cross promo

slm-footer-1080x1080px-v2(1).png

Wij gebruiken deze tijd echter om ons te concentreren op de dingen die we KUNNEN doen, zodat we u kunnen WOW-en zodra onze grenzen open zijn en we u (terug) kunnen verwelkomen in de Torarica Group.

We hebben een aantal fantastische aanbiedingen voor u om onze hotels te ervaren. Hiermee draagt u, onze trouwe klant, bij door het toerisme in Suriname, onze hotels te redden en onze medewerkers te ondersteunen in deze onvoorspelbare en moeilijke tijd. 

Boek & Betaal tot 30 juni 2020 voor uw verblijf in de periode november 2020 – maart 2021 en profiteer van de volgende speciale kortingstarieven:

  • Eco Torarica - $75 single/double per nacht, voor een standaard kamer exclusief ontbijt
  • Royal Torarica - $ 115 single/double per nacht, voor een standaard kamer exclusief ontbijt
  • Torarica Resort - $125 single/double per nacht, voor een standaard kamer exclusief ontbijt

U kunt deze deal combineren met de ticketdeal van Surinam Airways. Zij bieden een geweldige ticketdeal van Amsterdam naar Paramaribo voor maar EUR 540,-. Met deze speciale deal kunt u de datum eenmalig gratis veranderen. Klik op deze link voor meer informatie om te boeken.

Kom ons binnenkort bezoeken! Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met Sales & Marketing op +597471500 #5100 of via e-mail op reservations@torarica.com.

We hopen u binnenkort in Suriname te mogen verwelkomen in een van onze Torarica Group hotels!

Loved by our guest