COVID-19

Voor internationale toeristen: 

Door de uitbraak van het COVID-19 virus is Suriname momenteel niet toegankelijk voor toerisme.

Helaas, vanwege de reisbeperkingen en veiligheidsmaatregelen, zijn wij bij de Torarica Group op dit moment niet in staat om u als onze gast te verwelkomen om onze hotels, resort faciliteiten en de warmte en vriendelijkheid van ons personeel te ervaren!

Hoewel uw lang uitgekeken verblijf voor de komende periode in onze hotels niet mogelijk is, roepen wij onze gasten hierbij op om hun verblijf bij ons uit te stellen in plaats van hun boeking te annuleren. Hiermee draagt u, onze trouwe klant, bij door het toerisme in Suriname, onze hotels te redden en onze medewerkers te ondersteunen in deze onvoorspelbare en moeilijke tijd. 

End of the Year Deal!

Wij gebruiken deze tijd echter om ons te concentreren op de dingen die we KUNNEN doen, zodat we u kunnen WOW-en zodra onze grenzen open zijn en we u (terug) kunnen verwelkomen in de Torarica Group.

We hebben een aantal fantastische aanbiedingen voor u om onze hotels te ervaren.

Boek & Betaal in de maand mei voor uw verblijf in de periode 21 december 2020 – 4 januari 2021 en profiteer van de volgende speciale kortingstarieven:

  • Eco Torarica           
    $85 per nacht, voor 2 personen inclusief ontbijt, tax & service kosten
  • Royal Torarica
    $ 150 per nacht, voor 2 personen inclusief ontbijt, tax & service kosten
  • Torarica Resort
    $135 per nacht, voor 2 personen inclusief ontbijt, tax & service kosten

U kunt deze deal combineren met de ticketdeal van Surinam Airways. Zij bieden een geweldige ticketdeal van Amsterdam naar Paramaribo voor maar EUR 540,-. Met deze speciale deal kunt u de datum eenmalig gratis veranderen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Wat leuks om naar uit te kijken!

Maakt u gebruik van de speciale aanbiedingen en helpt u ons de toerisme sector te behouden. Neem contact met de afdeling Sales & Marketing op het telefoonnummer +597471500 #5100 of via e-mail op reservations@torarica.com.

Belangrijke notificatie: In verband met de vastgestelde COVID-19 maatregelen, accommodeert de Torarica Group weer gasten op instructies en aanwijzingen van de autoriteiten (uw voucher blijft van kracht).

We hopen u binnenkort in Suriname te mogen verwelkomen en in een van onze Torarica Group hotels!

Loved by our guest